Off
Mornar/Motorista
A sta si ti napravija da bi nam bilo bolje. Dojdes doma i onda te nema ni cut ni vidit.Ne da zena da se bavis hobijima,ne da zena da primirises kompjuteru,a kad bi samo znala koliko volis virtualni svijet instalirala bi ti doma wireless internet da mozes s laptopom i na zahod.
BTW glede moderatora da ne pisem novi post kao sto smo vec govorili ja za to stvarno nemam smisla .Moja liberalna stajalista nisu dobra za forum jer mogu sve tolerirat,a to ne bi smjela bit odlika moderatora. Pored toga smatram da zajedljivost definitivno nije osobina moderatora,a tesko da bi ja tu osobinu kod sebe uspio ispraviti.Takodjer kad vidim nepravdu onda reagiram,a kao moderator ne bih imao pravo svjim misljenjem uticati na smjer teme osim ne dozvolit govor mrznje,vrijedjanja i slicno.
Nadalje drzim da moderator pored svega navedenog treba bit emocionalno zrela osoba sto ja definitivno nisam sa svoje 22 godine. Evo npr. prije 6 mjeseci sam se tek po prvi put iskreno zaljubio.Doduse to je bila neuzvracena ljubav i jos se pokusavam oporavit od tog soka pa Vas molim da me pustite u miru dok mi ne zacijele rane na srcu.
Sad se jedino postavlja pitanje glasova i sta napravit sa njima??? Ako tko ima kakav dobar prijedlog ja sam vise nego otvoren za suradnju.
Pa bas iz svih tih navedenih razloga ja sam stavio na prvo misto covika koji net ima i u zahodu dostupan, covika koji je sposoban donijeti promjene onamo gdje su hitno potrebne, covika koji je spreman zaurlikati "kukavice pucajte u prsa", covika kojega zena ne maltretira ka mene i koji nema zabrana ni veta ka ja ili neki drugi.
Kako da pored takvih kvaliteta stavim svoje ili necije drugo ime, a unaprijed znam da mu nismo ni do kolina.
U stvari lako bi bilo da sam samo ja to vidio, ali tvoje kvalitete su prepoznali i ostali clanovi Udruge/Foruma....postotak ne laze.
Pa zar bi stvarno dao glas sam sebi da bas toliko ne zelis bit moderator
Za glasove je bar lako, po dobrom starom Hrvatskom sistemu prodaj ih onome koji ti se cini najblizi....mogu li predlozit Gdju. @Flores?