MCA je obavjestena i razgovarao sam sa covjekom, skoro se onesvjestio kad sam mu rekao sto pise o njemu, sad je na njemu da vidi sto ce sa onima koji su ga prozvali imenom i prezimenom, takodjer je i nas Predsjednik obavjestem od moje malenkosti o razgovoru koji sam vodio sa MCA-om, i to ce biti sluzbeno napisano, a mi ostali iz UPH-a tu i jesmo da provjerimo i ukazemo jedan drugom na nepravilnosti, meni osobno je ostavio dojam postenog covjeka i nikakve pare me nije pitao za ukrcaj, ja sam polagao sa njim neke bravete a i tad sam imao dojam da je Fer player, a kome se nesto ne svidja nek ne zove, Ja sam pomorac a ne Policajac i sam odlucujem di hocu a di necu ici, neka se svi ponasaju tako, PARE NIKOM NE DAJTE ZA UKRCAJ, jer su agenti placeni po ucinku, bolje bi bilo svima da traze posao, a ne da se igraju CIA, KGB, itd.
Reka sam vec za sebe, i sad kad sam bio u Vroona i kad su mi dali otkaz, tamo sam sreo Hrvata koji se tek ukrcava na Vroona i to podsredstvom naseg Foruma i mog Threada a nije ni znao da sam ja "TAJ" Casper2005, a meni je samo nekolicina pokusala pomoci i jos uvijek se trude (Belboy,Frankie,Kotlar,Offshore1975,Morskipas1971,Dalmos,Turist, nek mi oprosti netko ako sam ga zaboravio), a ima nas 2000 registriranih i znam da ima onih koji mogu drugima pomoci a nece, upravo takvi guraju nos svugdje i samo stvaraju smutnju i bave se svime i svacime, za takve samo govorim da su NEUSPJELI ABORTUS i nek se sakriju u misju rupu skupa sa nekima iz SPH-a, to vrijedi samo za one koji su se ovime prepoznali.