Poslovi

Ako je istina izbacicemo doticnog s portala

i isto tako molimo Kapt. Brazodura da ispravi pisanje na portalu SPH i napise da je to napisano na forumu pomorac.neta a ne na portalu tj web stranici

Hvala

SPH upozorava pomorce da ne nasjedaju la?žnim agentima/posrednicima u zapo??ljavanju. Na web stranici pomorac.net potrebu za pomorcima ogla??ava agent/posrednik Maritime Crewing Agency iz Zadra, a u potpisu je "kadet". U stvarnosti se radi o g. Jurici Ruiću koji se la?žno predstavlja agentom/zastupnikom stranih kompanija, ističe kap. P. Brazzoduro.

Na?žalost, nepostojeća agencija je paravan za potkradanje pomoraca kojima se uzima novac (2.300 kn), a od ukrcaja - ni??ta

oreuzeto sa SPH.hr

Ako je istina izbacicemo doticnog s portala

i isto tako molimo Kapt. Brazodura da ispravi pisanje na portalu SPH i napise da je to napisano na forumu pomorac.neta a ne na portalu tj web stranici

Hvala

Dalmos, ovo ti sutra provjerim pa ti javim, i mene je iznenadilo. :udriglavom

ajde da i ovo raspravimo.Sto to znaci uzima novac pomorcima.Kako bi inace takve agencije zivile.Nekome moraju uzest novac.Pored toga ako me netko ukrca za 45 kilo dolara stvarno mi ne bi bilo tesko dat mu 5 somova jednokratno. Tako ja razmisljam. Nego izgleda da je bolje ic radit za 2 soma misecno ali ti agent kao nista nije uzeja i svi su zakone ispostovani. A to sta te zajeba na razlici place par iljada nema veze.Na papiru je sve cisto i po zakonu.
Ovo mi slici kao i na natjecaje za dodjelu posla.Direktnom pogodbom se nesto dogovori 3 puta jeftinije nego sta bi bilo na natjecaju,ali jebiga po zakonu treba natjecaj.Ma ja jedino ne razumin kako ove partizanske price uopce prolaze.
Covik nudi posal i na koju foru bi mi on izbija pare bez da ja taj posal dobijem???? Ponudjena je i lova koja je bila uvjet.Ako ti pase ta lova uzmi posal ako ne setaj.Napravili su oko ove agencije ili covika taku famu da je to za ne virovat.A svi svaki dan placu kako nema posla. Po cili dan stoji za kompjuterom i kuka nema posla,nema posla.A kad mu neko ponudi posal onda odma teorije zavjere. I sta recimo da ta agencija i nije na onoj famoznoj listi agencija koje imaju dozvoluTo je Rvacka stvarnost.Koliko ima agencija za nekretnine koje imaju prostor, ured,rade posal,oglasavaju se a nigdi na papiru nisu zavedene.Ja ih bar znam nekoliko.
Niti znam toga covika agenciju ali iz napisanog vidim da ce covika razapet na kriz za qrac.

Last edited:
MCA je obavjestena i razgovarao sam sa covjekom, skoro se onesvjestio kad sam mu rekao sto pise o njemu, sad je na njemu da vidi sto ce sa onima koji su ga prozvali imenom i prezimenom, takodjer je i nas Predsjednik obavjestem od moje malenkosti o razgovoru koji sam vodio sa MCA-om, i to ce biti sluzbeno napisano, a mi ostali iz UPH-a tu i jesmo da provjerimo i ukazemo jedan drugom na nepravilnosti, meni osobno je ostavio dojam postenog covjeka i nikakve pare me nije pitao za ukrcaj, ja sam polagao sa njim neke bravete a i tad sam imao dojam da je Fer player, a kome se nesto ne svidja nek ne zove, Ja sam pomorac a ne Policajac i sam odlucujem di hocu a di necu ici, neka se svi ponasaju tako, PARE NIKOM NE DAJTE ZA UKRCAJ, jer su agenti placeni po ucinku, bolje bi bilo svima da traze posao, a ne da se igraju CIA, KGB, itd.
Reka sam vec za sebe, i sad kad sam bio u Vroona i kad su mi dali otkaz, tamo sam sreo Hrvata koji se tek ukrcava na Vroona i to podsredstvom naseg Foruma i mog Threada a nije ni znao da sam ja "TAJ" Casper2005, a meni je samo nekolicina pokusala pomoci i jos uvijek se trude (Belboy,Frankie,Kotlar,Offshore1975,Morskipas1971,Dalmos,Turist, nek mi oprosti netko ako sam ga zaboravio), a ima nas 2000 registriranih i znam da ima onih koji mogu drugima pomoci a nece, upravo takvi guraju nos svugdje i samo stvaraju smutnju i bave se svime i svacime, za takve samo govorim da su NEUSPJELI ABORTUS i nek se sakriju u misju rupu skupa sa nekima iz SPH-a, to vrijedi samo za one koji su se ovime prepoznali.

Last edited:
:mad:
Ljudi, ja mislin da nije u redu covika koji nasin ljudima daje posal bez sudjenja obisit...
Ajmo mi lipo provjerit u cemu je kvaka, vidit jeli se ko ukrca priko njega i po kojin uvjetima, pa onda ga je lako banirat ili izbacit...
Na kraju ko nasen coviku da posal, ja mu kapu skidan i uvik san uz njega, ako nije zajeb!!!!
Eto, toliko od mene... :uzdravlje

Last edited:
SPH pizdi jer to nije objavljeno na portalu, kako Dalmos kaze nego na forumu di svi imaju pravo pisati sto oce, a ne da se aludira na to da UPH vara pomorce i oglasava nepostojece firme i krade pomorce za 2300 kuna.
I nadalje, mislim da se niko ne bi isa blamirati za 2 iljade kuna i potpisivati se sa pravim imenom i prezimenom. Kad bi mene neko tako zajeba, znam dobro sto bi napravio.. ali se sigurno ne bi tuzija SPH. A ovi samo koriste priliku da naseru nesto protiv pomorac.net-a jer im se gace tresu.

Bas me zanima rasplet ove price.

Čekaj malo @frenki stvar je tome da su gospoda na stranicama SPH napisala da je uzeja ??olde al da nije ukrca:( A ako neko oče platiti sebi ukrcaj neka plati to je njegova stvar.
Iskreno me zanima ??ta će sad bit.
A ići prozivat čovika imenom i prezimenom i jo?? navesti cifre da bi se samo nas izblatilo već sliči na te??ku patologiju.:confused::confused::confused::confused::confused:
Nemo?? virovat ??ta su sve ljudi spremni napravit.:confused::confused::confused::confused:

Ako je ovo Brazaduro izmislija naheba je ka ?žuti. Ko drugom jamu kopa sam u nju upadne.
Pričekajmo malo puno je tu dima:cool::cool:

ma daj molim te uzeja je pare i nije ukrca.Hrvatska standardna prica.U nas firme,pojedinci ne izvrse poslove vrijedne ko zna koliko miljuna i niko nikome. Sad ajmo na ovo.Prozva je covika za 2300 kuna.Ma cak i da je isitina pa koga taj hebe.Nisu prozvali ni one koji su upropastili redom Croatia line,Sibensku,Dalmatinsku,Jadroplov, tisuce ljudi,radnih mjesta,egzistencija i ljudskih sudbina. Nije da opravdavam ikoga jer ne poznam ni jednu agenciju,nikad s njima nisam radio,nemam ni namjeru ali od cilog ovog sranja SPH se nadje bavit sa 2300 kuna.Meni je ovo presmijesno.Ne odobravam da se ikome uzme kuna na prevaru te ako je to istina tko god je zajeban neka ide kaznenom prijavom za prevaru za prvu ruku.Oni se bave svim osim onim za sto primaju naknadu,a to je zastiti hrvatskog pomorca.

Tra??im posao na balku ili kontenjeru kao terco palube.imali tko kakvi email ili kontakt tko tra??i ljude.

Sad sam zvao MCA pa mi je covjek rekao da od toga nema vise nista i da je sve gotovo. Sta je sve tu bilo ja ne razumijem . Al mi je stvarno trebao posao za terca/ Ma da ja znam za agencije koje su sigurne u Hrvatskoj a to su Ta-Na Zagreb , Zorovic Rijeka, Euros Rijeka, Globtik Split, Vships Rijeka i Split :cool:

Last edited:
Back