To su nekad bili dani, sad mi zena ne da

, ali izgubija san dosta vrimena u Papilona, viruj mi, a isto je bilo i sa Ravom i Bristolom, to su nekad bila vremena, ali eto, covik se smiri vrimenom, no poslusajmo i naseg mladena, stare rane ne valja dirat, koje bija general, admiral, sto je bilo, bilo je, reci ce ti oni koji me znaju ''di san bija kad je grmilo'' a da samo spomenem da danas kad vidim di je Hrvatska otisla, sramim se toga di smo svi bili, ne ponovilo se vise, ali eto i to je jedno gorko iskustvo. Sad zakopajmo ratne sjekire, barem mi pomorci, i nekad smo se smijali Poljacima, Rumunjima i svim istocnima, a dabogda da smo mi ko Poljaci, ma oni vuku jedan drugog a mi bi se poubijali.
Hvala na pozivu za pivu, no alkohol ne pijem niti pusim, a evo neznam nio dali cemo imat vremena, 08.01 moram u Sibenik na sastanak sa deckima iz udruge Dalmos, stari guc, Kokolo, itd.,(i na Dalmacijin kolac), zatim 11.01 idem u Split na tecaj DP advanced i usput posjetiti moju dragu Zrilu, Frenkija, Turista, Propuha, Zlaju i jos neke, a onda posli toga opet imam HUET i onda odma posli toga na brod, pa prosudi sam koliko sam zauzet, svejedno Hvala na pozivu, mozda neki drugi put.