Prikriveni useri

e ovako casper nisam ti ja nedije ti brajo nego sam ti ja u petricima pa ako imas volje navrati do papilona kad uvatis vrimena naci ces ma tamo

Pa ne bih se stel mesat ali si prvo spominja kalelargu.A di su ti Petrici sad bi i ja dosa.Moram nadodat da ti ipak nudim i nogu u prkno uz ono sta sam ti vec napisa kad vidim da imam caspera na svojoj strani.

ma ne napadam nikoga ako sam nekoga uvridija eto moja isprika pogotovo mornarevoj zani .ja san se samo branija od drugih napada pa vidis do cega je doslo:uzdravlje

Ma da, iće te Casper tra?žit da te uvjeri, pa nije on Jehovin svjedok...a nismo ni mi Ministarstvo branitelja i prvoboraca...

pa cuj nebi me iznenadilo da se znamo i osobno ja i ti:uzdravlje

Dobro, dobro, eto imas broj pa radi sto oces, ali da ti samo kazem da su mi decki iz udruge nasli posa i da ih jako cjenim, nedam ja protiv mog Zadra ali i ovi decki su sjajni.
Nadam se da znas moje prijatelje iz Papilona, Pokojnog Arsena, i Begonju i jos neke, pa se malo raspitaj (ne mislim na pokojne, pokoj im dusu).

ovo je otislo skroz krivin putem a tu bi tribali pomagati ljudima a ne im jos otezavati i pisat ovake pizdarije eto toliko

ok skuzija si prvo pravilo foruma,a to je ne pisat pizdarije.Sad mozes nastavit.
Da ti olaksam za dalje ni jedna vrst diskriminacije(sexualna,nacionalna,vjerska i rasna) nije dozovoljena ujedno kao i vrijedjanje.

ovo je otislo skroz krivin putem a tu bi tribali pomagati ljudima a ne im jos otezavati i pisat ovake pizdarije eto toliko

E pa onda smo stime zavrsili, a ja ti bez obzira opet nudim ruku pomirenja i mi te opet primamo ka dobronamjernika, jer i mi smo svi ekipa, viruj mi, decki su da ih nes bas tako lako naci, ponekad ima da se nekog krivo shvati ali ti jesi malo bija prgav i bahat, ali eto, zaboravimo, recimo da cu ja poisti govno i pozivam te nazad ali bez sprdanja, decki ti mogu samo pomoc nikako odmoc.

Vidim da prevladava glas razuma,ratne sikire su zakopane.Pridruzujen se pozdravima.
Blizu sam Petrica,nebi da mi dica stradaju kad pocnu frcat varnice.
Ma jos cemo se mi svi izopijat u Papilona.:uzdravlje

Vidim da prevladava glas razuma,ratne sikire su zakopane.Pridruzujen se pozdravima.
Blizu sam Petrica,nebi da mi dica stradaju kad pocnu frcat varnice.
Ma jos cemo se mi svi izopijat u Papilona.:uzdravlje

Eto vidis neptune, jos jedan od onih sjajnih decki koje san ti spomenija je i gdin. stari guc :uzdravlje

Oprostite sto idem ca, danas mi je malom rodjedan i moram se oko njega zabavit, nego Frenki, ti mi sto prije ozdravi i cujemo se.
:uzdravlje

ma pratija san ja ovaj forum i prije moje reg. i decki su odlicni nemam rici tu se trudite napravit nesto korisno to je za svaku pohvalu .i ovako ja san u zg trenutno kad dodjem u zd nazvat cu te da se nadjemo na pivi:uzdravlje:uzdravlje

Dobro, dobro, eto imas broj pa radi sto oces, ali da ti samo kazem da su mi decki iz udruge nasli posa i da ih jako cjenim, nedam ja protiv mog Zadra ali i ovi decki su sjajni.
Nadam se da znas moje prijatelje iz Papilona, Pokojnog Arsena, i Begonju i jos neke, pa se malo raspitaj (ne mislim na pokojne, pokoj im dusu).

bdw casper ove decke sto si ih nabroja znan ih sve pozdrav:uzdravlje

naziv threda je skriveni useri ima ti negdje po forumu pa nađi pomorci branitelji ili tako ne??to...........

edit
link

Last edited:
bdw casper ove decke sto si ih nabroja znan ih sve pozdrav:uzdravlje

To su nekad bili dani, sad mi zena ne da :udriglavom, ali izgubija san dosta vrimena u Papilona, viruj mi, a isto je bilo i sa Ravom i Bristolom, to su nekad bila vremena, ali eto, covik se smiri vrimenom, no poslusajmo i naseg mladena, stare rane ne valja dirat, koje bija general, admiral, sto je bilo, bilo je, reci ce ti oni koji me znaju ''di san bija kad je grmilo'' a da samo spomenem da danas kad vidim di je Hrvatska otisla, sramim se toga di smo svi bili, ne ponovilo se vise, ali eto i to je jedno gorko iskustvo. Sad zakopajmo ratne sjekire, barem mi pomorci, i nekad smo se smijali Poljacima, Rumunjima i svim istocnima, a dabogda da smo mi ko Poljaci, ma oni vuku jedan drugog a mi bi se poubijali.
Hvala na pozivu za pivu, no alkohol ne pijem niti pusim, a evo neznam nio dali cemo imat vremena, 08.01 moram u Sibenik na sastanak sa deckima iz udruge Dalmos, stari guc, Kokolo, itd.,(i na Dalmacijin kolac), zatim 11.01 idem u Split na tecaj DP advanced i usput posjetiti moju dragu Zrilu, Frenkija, Turista, Propuha, Zlaju i jos neke, a onda posli toga opet imam HUET i onda odma posli toga na brod, pa prosudi sam koliko sam zauzet, svejedno Hvala na pozivu, mozda neki drugi put.

To su nekad bili dani, sad mi zena ne da :udriglavom, ali izgubija san dosta vrimena u Papilona, viruj mi, a isto je bilo i sa Ravom i Bristolom, to su nekad bila vremena, ali eto, covik se smiri vrimenom, no poslusajmo i naseg mladena, stare rane ne valja dirat, koje bija general, admiral, sto je bilo, bilo je, reci ce ti oni koji me znaju ''di san bija kad je grmilo'' a da samo spomenem da danas kad vidim di je Hrvatska otisla, sramim se toga di smo svi bili, ne ponovilo se vise, ali eto i to je jedno gorko iskustvo. Sad zakopajmo ratne sjekire, barem mi pomorci, i nekad smo se smijali Poljacima, Rumunjima i svim istocnima, a dabogda da smo mi ko Poljaci, ma oni vuku jedan drugog a mi bi se poubijali.
Hvala na pozivu za pivu, no alkohol ne pijem niti pusim, a evo neznam nio dali cemo imat vremena, 08.01 moram u Sibenik na sastanak sa deckima iz udruge Dalmos, stari guc, Kokolo, itd.,(i na Dalmacijin kolac), zatim 11.01 idem u Split na tecaj DP advanced i usput posjetiti moju dragu Zrilu, Frenkija, Turista, Propuha, Zlaju i jos neke, a onda posli toga opet imam HUET i onda odma posli toga na brod, pa prosudi sam koliko sam zauzet, svejedno Hvala na pozivu, mozda neki drugi put.

sva cast casper slazem se s tobom i nadam se da cemo se sad upoznati na tecaju jer i ja moran ic polagat HUET ne znan tocno datum ali su mi rekli za koji dan da pocinje tecaj i moran na brod za angolu

sva cast casper slazem se s tobom i nadam se da cemo se sad upoznati na tecaju jer i ja moran ic polagat HUET ne znan tocno datum ali su mi rekli za koji dan da pocinje tecaj i moran na brod za angolu

jebate, dis u angolu, na kojoj si ti firmi?
Jer i ja cu u Angolu, nije vrag da cemo jos i na isti brod :udriglavom :udriglavom :udriglavom :udriglavom :udriglavom :confused:

Back