Repeticije i konzultacije iz navigacije

be?žmek

New member
Imam prijatelja koji se muči s navigacijom, a po??to jo?? uviijek nema internet, pi??em ovo umjesto njega. Zanimaju ga koji profesori ili kapetani daju repeticije iz navigacije na području ? ibenika ili Splita; i eventualne preporuke i mane dotičnih. Ja sam davno prije i??ao kod sad već pokojnih kap.V.Marinkovića i Stazića. Čuo sam da je Kondić dobar i da radi pojedinačno, Baljak radi grupno sa 4 osobe; to nije učinkovito; ima li jo?? netko kvalitetan,a da radi pojedinačno?

Mislin da je korisno javit se prof. Želi Batistiću, on je onako, "polivalentan" pa ja mislin da može pomoć i za navigaciju...

Evo malo sam se potrudio za prijatelja, pa ću napisati za ostale komu se mogu obratiti za repeticije ili pripremu za poručnički;

Kondić 098/500-560
kap. R. Jurić 021/462-153 , 091/527-5490
Batistić 021/532-798
Baljak 091/380-7024, 098/961-8933
Petar 091/762-9762
kap. N. Juri??ić 022/339-656 , 023/381-890 (samo ? I i ZD)
kap. M. Klarin 023/301-541 , 023/317-622 (samo ZD)
kap. Č. Klarin 091/500-4320 (samo ZD)

ja preporučujem baljka,posebno za one koji polažu navigaciju u njega ili u lušića.bude više ljudi u grupi,ali možda je i bolje tako jer sam rješavaš zadatke ,tj.imaš vrimena nešto i sam skužit.uz to, s njim učiš samo ono šta ti triba i uvik će ti reć šta te čeka na ispitu

ja preporučujem baljka,posebno za one koji pola?žu navigaciju u njega ili u lu??ića.bude vi??e ljudi u grupi,ali mo?žda je i bolje tako jer sam rje??ava?? zadatke ,tj.ima?? vrimena ne??to i sam sku?žit.uz to, s njim uči?? samo ono ??ta ti triba i uvik će ti reć ??ta te čeka na ispitu

Mislim da grupe repeticije su samo za pobrati pare, a kad se radi pojedinačno s jednim čovikom, to je puno učinkovitije.

Problem repeticija kod Batistića je i taj šta te uvik stavi u live ure (pr. 9 navečer, nekad čak i kasnije, baš se pitam koliko je netko sposoban naučit u tu uru nakon ciloga dana) i šta često njegova dica skaču i galame dok on drži repeticije. Vjerojatno neki imaju drugačija iskustva s njim ali ovo je iskustvo četvorice ljudi koje ja znam. Osim toga, jednako plaćaš repeticije ako vas je dvoje ili više u grupi šta nema nikakve veze s mozgom, odnosno je vrlo nepošteno.

Ja sam sve naucija kod Batistica i u razne ure dolazija i nije bilo problema. Ali ja sam prirodno inteligentan pa sad neznam za druge.. :) Sve ovisi o tome koliko imate toga za naucit/izvježbat, dali je on najbolja opcija neznam ali sigurno se da naucit.

Eh da , za Baljka sam cuo sve najbolje. Da se sve odradi kako treba i da ljudi dođu na porucnicki spremni 100%. Samo se Vi naoruzajte voljom i sve ce biti ok..

Last edited:
Mislin da je korisno javit se prof. ??eli Batistiću, on je onako, "polivalentan" pa ja mislin da mo?že pomoć i za navigaciju...

Jadrane, je li to onaj sta je nama bia u srednjoj i sta smo morali kupovat one skripte kod njega :mad:

Ja sam prosle godine se za kapetanski spremao kod kapetana Jurica i o njemu mogu rec sve najbolje spremio me je odlicno, uz mene su jos isla cetvorica kandidata i svi smo prosli temeljit je i ide se polako dok se ne shvati kako ide kod necega

Zapa ti odma vidiš sve kroz lovu i prodaju.
Žele mi je prijatelja sprema ovo lito za kapetanski i proša je bez problema.
Samo sa tija momcima pomoć savjeton ka i gigi.
A šta si ti navijen zadnjih dana, oli su masline podbacile na Šolti ove godine?, moje su ka cukar.....

O prof. Baljaku sve naj naj. Odlično obja??njava i stvarno se trudi za objasnit.
A prof.Batistić mi je bija u srednjoj i vi??e nikad nebi i??a kod njega.

ako neke kolege misle repeticije kod prof. Batistica pricanje o pantaganama i slicnim sranjima ka sta je bilo u srednjoj 2 godine NE HVALA!mozda neko ima i dobra iskustva sa doticnim ali takvih je malo s obzirom kolikom broju ucenika je doticni predavao u srednoj pa tako i meni!da se razumimo ovo je moje iskustvo iz srednje i ostalih mogu slobodno reci..

Neznan... Meni je prika bija u njega na repeticije za kapetanski i vrlo je bija zadovoljan.
Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje i to poštujen.
Veselo....

Batistuta je zakon, spasija me par puta, a to sta mu mali Charuga skace oko tebe i sta digod uvecer kasno zadimis u oni stup sta mu je posri stana, a sve ide u rok sluzbe.....

Imam prijatelja koji se muči s navigacijom, a po??to jo?? uviijek nema internet, pi??em ovo umjesto njega. Zanimaju ga koji profesori ili kapetani daju repeticije iz navigacije na području ? ibenika ili Splita; i eventualne preporuke i mane dotičnih. Ja sam davno prije i??ao kod sad već pokojnih kap.V.Marinkovića i Stazića. Čuo sam da je Kondić dobar i da radi pojedinačno, Baljak radi grupno sa 4 osobe; to nije učinkovito; ima li jo?? netko kvalitetan,a da radi pojedinačno?

Ja sam bio za poručnički kod Kondića i izvrstan je. Radi samo s jednim čovjekom i smatram da je jedino to ok. Dosta ljudi mi je reklo da su bili kod njega i veoma su zadovoljni, prolaznost mu je izvrsna.. Ako nekome triba njegov mob je : 098500560, samo se javite ranije jer mislim da je u njega navala... Večina ovih drugih to radi u grupama jer ih samo lova zanima.:o Pogotovo Baljak i Roko Jurić, poderu te ka mačku, samo čekaju kad će te se rije??it nakon ??ta plati??. Za Batistića neznam ali sam čuo da i on dr?ži grupno.:udriglavom

marinero ja se sa tobom ne bi slozio ja sam bia u jurica i sve je proslo super trazia sam rad solo i to sam dobio sve se moze dogovoriti

Back