Repeticije i konzultacije iz navigacije

Kap. N. Juri??ić je bio gl. inspektor LK ? bk. Jedan od rijetkih ljudi koji je uz Tijardovića mr.sc. navigacije.

Znam ja dobro ko je on samo ga nisam sad tija tu reklamirati.Nego sam tija dati momcima samo informaciju da taj čovik sta ti poka?že da je to to i da prolazi?? bez problema.

Kap. N. Juri??ić je bio gl. inspektor LK ? bk. Jedan od rijetkih ljudi koji je uz Tijardovića mr.sc. navigacije.

jo?? da dodam da je Ivica Tijardović i dr.sc. navigacije; poznajem jo?? i dr.sc. Dra?žena Ja??ića.
Tijardović je jedna posebna pojava u pomorstvu.

ma meni nesto nije jasno. evo ovde velika rasprava o sss, vss i fakultetu, a onda posli svega... repeticije za klasu???? sta konzultacije nisu dosta? ili se samo sidi u skolu da se ubije vrime? ja od moje generacije neznan nikoga da je isa na repeticije. prolazilo se, padalo, ali repeticije nista. e pa koja je kvaka ovde?

ma meni nesto nije jasno. evo ovde velika rasprava o sss, vss i fakultetu, a onda posli svega... repeticije za klasu???? sta konzultacije nisu dosta? ili se samo sidi u skolu da se ubije vrime? ja od moje generacije neznan nikoga da je isa na repeticije. prolazilo se, padalo, ali repeticije nista. e pa koja je kvaka ovde?

Kvaka je u tome da su oni svi međusobno povezani.Znaći ako ode?? kod njih na repeticije on će ti pokazati ono ??ta će?? u 90% slučaja imati na ispitu za klasu.Većinom su to biv??i dijelatnici LK(bar u meni poznatim slućajnima).I onda se de??ava sljedeća stvar da momci odu par sati kod njih da im poka?žu di,kako i ??ta i tako nema straha da će biti problema.Ni??ta te ne ko??ta par sati da plati?? prava sitnica,a u protivnom dobije?? neku sigurnost prolaska.Znaci ne riskiras.
Normalno ako neznas ni??ta pada?? ko kru??ta to je razumljivo.

a moj maninjorgo.To ti se samo zovu repeticije,a u stvari radi se o prikrivenoj korupciji.Ili si stvarno mislija da neko ko nije nista naucija u srednjoj,visoj i na kadeturi ce ista naucit na repeticijama???

a moj maninjorgo.To ti se samo zovu repeticije,a u stvari radi se o prikrivenoj korupciji.Ili si stvarno mislija da neko ko nije nista naucija u srednjoj,visoj i na kadeturi ce ista naucit na repeticijama???
pa nisan dragi kolega pa s kruske. jasno je maninjorgu o cemu se radi. ali posli repeticija i stambilja, traze se cuda, niko nikome nije ravan,ja pa ja i niko vise.

tako su gospoda slozni za visoko skolstvo ali kad treba platit porez drzavi na repeticije onda od sake do lakta koliko vidim radi se o lijepim svoticama ......:udriglavom

To su velike svotice i ??teta ih je davati nekome smao tako. Pitanja su vi??e manje uvijek ista. Zadaci za astronomsku a mislim i stabilitet dolaze iz ZG dan ili dva prije ispita i u ovisnosti o broju kandidata ima 1 ili 2 grupe. U biti sve ono ??to se nauči u ??koli, na brodu je dovoljn o za rije??iti iste. Za poručnički je malo lak??e (kako sam čuo jer sam svoj davno polaga) jer ne treba biti točno u minutu, toleriraju se veća odstupanja. Ima ih koji će Vas baciti na ispitu ako niste bili na konzultacijama kod njih (znam desilo se u mojoj grupi) ali to je rijetkost i treba te zbilja izblesirati na usmenom ispitu. Za pismeni ti nitko ne mo?že ni??ta, dobije?? zadatke, tablice, digitron i mo?že?? čak imati primjere koje si rje??avao doma ili na konzultacijama.:udriglavom

marinero ja se sa tobom ne bi slozio ja sam bia u jurica i sve je proslo super trazia sam rad solo i to sam dobio sve se moze dogovoriti

Ja san se za poručnički priprema sa još dva momka koji su isto polagali. Išli smo polagat u zd i sve je prošlo ok.. Šta će mene neko derat, dosta mi je repeticija iz srednje jer me tamo nisu naučili.

Last edited by a moderator:
??ta duju pita na usmeni?
...jo?? astronomija i loksodroma/ ortodroma...

duja usmeni:
Oznake na kartama-najvise na engleskim kartama
kardinalne i lateralne oznake
Zna te pitat i ono sta nisi u pismenom dobro rjesija
Nav 2 ti je najlaksi usmeni.

ma nemas sta zahvaljivat.ako jos sta triba reci,dok mi je frisko.
ako ne zna imas blog. www.naval.blog.hr
di se mogu nabavit materijali sa razne ispite.
samo se javi i ekipa ce sigurno pomoc
pozdrav

Back