Tidewater

Nesto se suska da ce offshore bukniti i biti ce posla tamo 2019 godine..pogotovo north sea sektor.
do tada ko ziv ko mrtav...salim se nadam se i te godone da cemo svi na druzenje i nesto zameziti...a te god ako se ne varam uk ide iz eu pa ko zna ocemo tamo moci raditi...bit cemo ka filipinci tada u n sea

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Hvala svima na diskusiji i odgovorima, gurniti cemo lovu u dionice Agrokora onda kad Nafta nije isplativa.

Cujemo se kad mi bude triba savjet za drugi miljon, do tada zdravi i veseli bili...lip pozdrav

Hvala svima na diskusiji i odgovorima, gurniti cemo lovu u dionice Agrokora onda kad Nafta nije isplativa.

Cujemo se kad mi bude triba savjet za drugi miljon, do tada zdravi i veseli bili...lip pozdrav

E lipo te citat. Davno te culi nismo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav ljudi. Evo lutam po forumu da dodjem do odgovora ali niko da mi odgovori, pa je najbolje odje da vas pitam:
Ima li kod da i dalje plovi na TDW? Vidim da kupuju Gulf, pa da pitam je li to neka naznaka da se vracaju na staro?
Kolike su sada plate, jesu li se ista popravile?
Zelim da se oprobam u Offshore industriji i trazim firmu na koju da odem (PSV), pa mislim da ovdje imam nekih sansi.
Hvala

Back