Vantage Driling

picard

New member
američka kompanija sa HQ u houstonu texasu,imaju nekoliko drillshipova u floti,da li netko zna kakvo je stanje na ovoj kompaniji,neke od pozicija koje se tražu

Chief Mate (Drillship, India)
Toolpusher (Drillship, Gulf of Mexico)
Driller (Jackup, Southeast Asia/Africa)
Maintenance Supervisor (Drillship)
Driller Cyberbase (Drillship and Jackup)
Marine OIM/ Master (Drillship)
Assistant Driller Cyberbase (Drillship and Jackup)
Chief Mate (Drillship, Gulf of Mexico)
Senior Dynamic Positioning Officer (Drillship, Gulf of Mexico)
Chief ET/ ET (Drillship and Jackup)
Subsea Engineer MUX (Drillship)
Senior Subsea Engineer MUX (Drillship)
kakvo je stanje sa placama,jesu u dolarima,i koliko ima otprilike chief mate
recruitment mail recruitment@vantagedrilling.com
te kontakt info Vantage Drilling | Contact Info
da li uopce zaposljavaju sa podrucja EU?
lijep pozdrav

Znam za par nasoh elektricara. Ne znam ima li u stroju a zadnje kad sam cuo, nije bilo nasih na kuverti ....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ima nasih i u makinji i elektro odjelu, nas ex clan Frankie je tamo dugogodisnji zaposlenik
kad je njemu dobro vjerovatno je i ostalima :p

a dobro da ima naÅ¡ih,kakvo je stanje sa plaćama i uvjetima,pretpostavljam da su u dolarima,jel bolje od kompanija koje drže suplajere poÅ¡to su to drillshipovi pa i samim time stepenica viÅ¡e,ako ima koji električar da kaže jesu ugovori permament i koliko otprilike iznosi za mjesec?

a dobro da ima naÅ¡ih,kakvo je stanje sa plaćama i uvjetima,pretpostavljam da su u dolarima,jel bolje od kompanija koje drže suplajere poÅ¡to su to drillshipovi pa i samim time stepenica viÅ¡e,ako ima koji električar da kaže jesu ugovori permament i koliko otprilike iznosi za mjesec?

drilling je prica za sebe. placa elektricara je oko 160 kila $ na godinu ugovor 28 on/off pa podjeli s 12 i dobit ces cifru

KOliko znam jako dobra firma s jako dobrim uvjetima za rad.

Nasih struja i makinjista ima i mislim da su place jako dobre. Ovo sta je napisao Perza je po mom misnjenju tocno za pocetnicki level ulaska u bussines kao struja na njihove brodove.

Pozz

na gcaptainu zaposlenici vantage pričaju da se kompanija grca u dugovima i da bi ih mogao mozda noble kupiti,sad neznam koliko u tome ima istine

Ima kakvih novosti o ovoj formi? Vidim par nasih ADPO-a tamo? Zna li tko koji office bi bio nadlezan za nase, Singapore ili Houston? Ima kakav mail kome se probat javit?

Zaboravi na javljanje u bilo koji office, jedino veza, jako dobra veza i onda mozes tamo bez ikakvog iskustva, dosta da si platformu na slici vidio...tamo ti stvari na taj nacin funkcioniraju, za tu poziciju...

Ima tamo nasih ljudi koji su na dobrim pozicijama. Ali to je firma koja trazi i uzima iskusne ljude i dobro su placeni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

na linkedinu su objavili da se sire i traze sljedece pozicije
"Vantage Drilling
We are growing! Vantage has the following open positions! Marine OIM / Master (Drillship) Chief Mate (Drillship) Toolpusher (Drillship) Driller (Drillship) Asst. Driller (Drillship) Maintenance Supervisor (Drillship) Senior Dynamic Positioning Officer (Drillship) Senior Subsea Engineer (Drillship) Subsea Engineer (Drillship) Mechanic (Drillship) Crane Operator (Drillship) Electrician (Drillship) Electronic Technician (Drillship) Deck Pusher (Drillship)"

Job Title Location
Marine OIM / Master (Drillship) Global
Chief Mate (Drillship) Global
Toolpusher (Drillship) Global
Driller (Drillship) Global
Asst. Driller (Drillship) Global
Maintenance Supervisor (Drillship) Global
Senior Dynamic Positioning Officer (Drillship) Global
Senior Subsea Engineer (Drillship) Global
Subsea Engineer (Drillship) Global
Mechanic (Drillship) Global
Crane Operator (Drillship) Global
Electrician (Drillship) Global
Electronic Technician (Drillship) Global
Deck Pusher (Drillship) Global

sto se tice jack up rigova traze ove pozicije

OIM (Jackup) Global
Toolpusher (Jackup) Global
Driller (Jackup) Global
Asst. Driller (Jackup) Global
Crane Operator (Jackup) Global
Maintenance Supervisor (Jackup) Global
Chief Electrician (Jackup) Global
Chief Mechanic (Jackup) Global
Chief Electronic Technician (Jackup) Global

aplicirat se mozete ovdje Vantage Drilling | Offshore Career Opportunities

Zaboravi na javljanje u bilo koji office, jedino veza, jako dobra veza i onda mozes tamo bez ikakvog iskustva, dosta da si platformu na slici vidio...tamo ti stvari na taj nacin funkcioniraju, za tu poziciju...

ili se jednostavno spojis sa ljudima koji su HR crew coordinatori i recruiteri pa ako imas iskustva pitas direktno

Last edited:
Kathi Grier je u penziji od 01.05.2014 i cini mi se da jos nisu nikoga postavili na njenu poziciju....

Znam ih par iz Rijeke koji su uletili za ADPO na Vantagee drilling ,doduse jedan tip koji je bio 1st.off na Royal Caribbeanu taj tip znao posao na mostu ali ne kao DPO mada skoro svi brodovi od Royala imaju DP sustave tako da vjerovatno zna nesto ,a ostala dvojica broda nsiu vidjeli jedino na slici ili mozda jedan ugovor za 3-ceg...onda znate koja veza to mora bit..ali naravno prvo je upao tatin sin:p

Last edited:
Back