nikola1983
New member
2nd eng na psv 185 eura...javiti se mustri ako koga zanima
Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk
Dear Mr. NAUTICA
Following our phone conversation, we would like to make below job proposal :
· Position: AB HLO
· Vessel: MPSV/EVOLUTION
· Vessel name: EVO 807
· Area of Operation: Dubai
· Salary: 60 EUR/DAY
· Contract type : 70 DAYS +/- 30 days
· Tentative joining date: asap
Please acknowledge receipt and kindly revert with below docs as soon as possible so I can complete your application file and forward your job offer.
Please note we have a 5 MB limitation and cannot receive your email with attachments above this limit.
Please be sure you will NOT change your passport before your departure and that you have enough free pages in it.
Should your documents found not up-to-date, we will not be able to proceed with your recruitment.
Nicolas DUGOURD
Sourcing Supervisor
BOURBON Marine Services Greenmar
HR & Crewing department
Block 16, Uniciti Office Park
Rivière Noire Road, Bambous
Mauritius (Time Zone UTC/GMT + 4 hours)
IP Phone : 230049
Direct line : +33 9 68 90 00 97
Nicolas.Dugourd@bourbon-online.com
Jeli ovo za sretan Božić I sretnu novu darovi, evo ako je neko kruha gladan ali moj HLO ticket nece vidjet ni za 4 puta toliko,
ima malo morgen, da i je i doma to bi bila dosta dobra placa u oil and gas u ovim teskim vremenimaMa jeli imas i kad si doma 205 €, ne znam jeli to permanentna placa ili samo na brodu.
To onda ispadne 3000e mjesecno , ako se placa jos karta i hotel onda je bolje doma naci neki posao.ima malo morgen, da i je i doma to bi bila dosta dobra placa u oil and gas u ovim teskim vremenima
Na Bourbona permanent ugovori samo francuzi koliko znam. Mislim da nijedan pomorac ne placa karte i hotel. Teska su vrimena za offshore industriju.
Kako nije kad je bilo u nekoj temi koja opcija leta za aberden je povoljna i koji hotel je tamo povoljan ... ili sam nesto zabucao?Ma nije nikad niko placa hotel ni kartu to AnteZD zajebava ovaj offshore posten svit.
Kako nije kad je bilo u nekoj temi koja opcija leta za aberden je povoljna i koji hotel je tamo povoljan ... ili sam nesto zabucao?
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
Uvjek novo doba dodje samo mi se cini da ce prije procvjetati place na general cargu nego na off shore... to je proslo svrseno vrijeme dok je bog po zemlji hodao.Da, Bosiet, Fosiet, Hlo, Huet, hrpa love za hrpu breveta i jis hotel, kuzim. Isplatilo se dat pare za to ako bi ubo dobar posao, tad su dnevnice dpo bile 400njak $ na dobrim kompanijama a za seniore parsto $ vise, da ne pricam o permanent ugovorima iz snovaIma toga jos ali je rijetkost kako mi se cini... Doci ce novo doba offshorea kad svi pocnu gradit ove nove vjetrenjace i nova eko cuda.
![]()