Carnival

bit ce sad pravi party na tim brodovima

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Nista party... Teska karantena, svatko u svoju kabinu, vremena za jesti ogranicena i propisana za svakoga, izlazak iz kabine samo za jesti... Samo osnovni deck i engine i hotel personel radi s maskama cijelo vrijeme... Trenutno smo sve, samo ne FUN brodovi

Nista party... Teska karantena, svatko u svoju kabinu, vremena za jesti ogranicena i propisana za svakoga, izlazak iz kabine samo za jesti... Samo osnovni deck i engine i hotel personel radi s maskama cijelo vrijeme... Trenutno smo sve, samo ne FUN brodovi
Da mi je neko reko da ce se na Carnivala skorlavat maniga samom sebi u kabini reko bi mu da je lud.
Jebena vremena dosla..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zna itko kad ce se opet krcat? Vidio sam da olaniraju oko 20.06 pokrenut krstarenja ali nema jos informacija za ukrcaje...
inace nikakvu ni informaciju nisam ni dobio sto se moze ocekivat

Zna itko kad ce se opet krcat? Vidio sam da olaniraju oko 20.06 pokrenut krstarenja ali nema jos informacija za ukrcaje...
inace nikakvu ni informaciju nisam ni dobio sto se moze ocekivat
20.6 ove godine?

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

niko ti neće ni dati nikakvu informaciu jer je niko ni nema. postoje planovi za početak krstarenja za cijelu industriju ali to je sve račun bez krčmara. moglo bi se nešto znati za cca misec dana
kompanije uvik izlaze s novim datumima, jer se vrća novac samo za otkazana krstarenja, zato ih oni ni ne otkazuju odjedanput nego mic po mic. čita san da su neki tražili povrat uplaćenog krstarenja za 14.06 ana Royalu alinije dobija povrat jer Rojal "počinje" s krstarenjima 10.06. kruzevi su unaprid uplaćeni i bukirani. ko se ne pojavi gubi lovu. tako da bi brod moga ploviti i s poloa putnika a plaćen je pun. doduše najveća je zarada ono šta putnici ostavu na brodu ali jbga, nemoš sve
poanta je da će putnika biti samo da dobiju dozvole

Last edited:
Svi igraju istu igru odgoda u zadnji trenutak da bi sto kasnije zapoceli procedure povrata novca ili prebacivanje istog kao kredita za buduce putovanje.Jednog lijepog dana:)
Lova koju su svi igraci u biznisu naplatili za kruzeve do trenutka suspenzije putovanja im sada sluzi kao pokaz povjerenja kupaca, sto vise potrosaca uzme FCC (future cruise credit) time se demonstrira da im je baza jos uvijek vjerna te da ocekuje povratak industrije jos ove godine.
Naime po USA zakonima lova od putovanja koje se nije dogodilo se ne smije knjiziti kao prihod dok usluga nije isporucena.
To je u ovom trenutku liability, dug sa odredjenim pravilima na kojega ne ide klasicna kamata jer nije uzet kao dug.
Iako u normalnim vremenima kompanije rade naravno sa tim novcem buduci su finalne uplate zakljucno sa po par mjeseci prije pocetka putovanja.
Kako god bilo putnicima se kroz port fee's i taxes uzme podosta, plus gratuity na racunima u restoranima i bar-ovima koji je bio 18 % na NCL-u ako se ne varam.

Sto se tice datuma pocetka, vidjeti cemo, drugo pitanje je koliki ce biti interes mimo ovih koji sada uzimaju FCC, po kojim cijenama i uvjetima tj. iskoristivim kapacitetima.
Obzirom da im je USA glavno emitivno trziste sve ce ovisiti o pravilima koje propise CDC.

Kolege pozdrav,

Zakazan mi je za utorak intervju uzivo za kadeta palube,

​​​​​​Pa ako imate kakva iskustva, savjet sto pitaju i za sto se pripremit

Kako si prosao ?

Ja sam slicna situacija kao ti, prvo odradio snimljeni intervju (odgovarao na njihovih 8 pitanja)
Pa odradio taj attitude test, te logicke stvari ( to je valjda ta Utilia 1 ? )
To sam valjda prosao jer sam dobio uzivo intervju preko ove aplikacije HireVue, trajao je oko 10 minuta, nesto o sebi, je li ovo prvi put na brodu, nesto Solasu, nesto o Marpolu, receno mi je da sam prosao to i i cekam dalje korake. Sto su dalji koraci zna li neko ?

Last edited:
sad bi triba ići u ZAgreb na neke čudne testove. koncentracija i to . ne treba se pripremati. onda liječnički kod ovlaštenog dotora i onda čekaš da počnu ukrcavati

Podrska za obicnu posadu vjerojatno.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

95e729c0f5d3be07ba8df8390a0976f5.jpg

Izgleda da ce pauza biti malo duza kad su posegnuli za ovim mjerama, da je imalo izvjesno da mogu poceti u kolovozu kako se sami hrabre tesko da bi se ovo nudilo...
Ovdi je netko bio pisao prije par dana da se vracaju u posao 20.6.

Ovdi je netko bio pisao prije par dana da se vracaju u posao 20.6.

To se prenosilo Carnival-ove zelje i PR tlapnje, informacije radi,ne vjerujem da je na forumu itko mislio da je ijedan datum izvjestan dok CDC ne skine zabrane.
Naravno dok ljudi uplacuju buduca putovanja bez obzira sto datuma jos nema samo ide u prilog kompanijama.
Beskamatna lova.

Last edited:
ovaj info je star otprilike misec dana, barem neslužbena verzija. a o početku operacija su uglavnom sve cruise kompanije objavile datume koji se kreću između 10.06 i10.07. malo mi je čudno da baš svi znaju datume. vjerojatno oni imaju više informacija nego ih puštaju u javnost

Ima li neko da je radio skoro intervju na Carnivalu i ceka rezultate ? Ako ima, moze li mi se javiti na PM....

Ja sam prije nekih 10-15 dana radio intervju ( prije toga sam radio prvo snimljeni intervju, pa testove, vec nekih 2 mjeseca to traje ). Ovaj zadnji intervju je prosao dobro, barem mislim, jer sam znao pitanja i i momak je rekao da je sve dobro i da ce mi se javiti za dalje. Od tada nema odgovora, a ne odgovaraju ni na mail. A moj status na sajt jos stoji "Intervju", nisu azurirali jos.

​​​​​​Znam da je sad bas losa situacija, da otpustaju dosta radnika i vjerovatno im se najmanje misli o zaposljavanju, ali barem mogu odgovoriti na mail, jer cekanje ubija...

Back