antezd
X
Zavisi kako racunas ...A sad da jos pitam, tih 5k permanent, je li to za 3rd eng ili 4th eng?
3rd
2nd
1st
Kapo
Tako da 4th je zapravo 3rd
Poslano sa mog SM-G955F
Zavisi kako racunas ...A sad da jos pitam, tih 5k permanent, je li to za 3rd eng ili 4th eng?
Zavisi kako racunas ...
3rd
2nd
1st
Kapo
Tako da 4th je zapravo 3rd
Poslano sa mog SM-G955F
A zajebao sam se , nema 5k nego 4900 + beneficijeAnte,pomutija si ljudima pamet sa tim placama sa chevrona...![]()
Sve zavisi od slučaja do slučaja, ja kad sam doÅ¡a na Chevron aplicira sam na NMM Glasgow, nisan niti zna da oni krcaju i na Chevron, drugi dan me nazva čovik iz officea i u iduća 24 sata sam bio u avionu za Glasgow, bez veza, bez preporuke od bilo koga, samo sa svojim CV-om. Godinu dana prije sam priča sa kolegom Hrvatom koji je već bio na Chevronu i on mi je rekao da nema Å¡anse da me uzme Chevron, da je to komplicirano bla, bla bla.
Dobro, to je bilo 2006. možda je sad drukčije a.
Isto tako ima dvi godine me zvalo nazad na Chevron ali priko druge agencije, nisam pozitivno odgovorija jer nisam bio spreman na ševroniziranje opet, he , he...
Mislim da je dobro biti uporan i slati CV-e i onda je samo stvar trenutka kad im baÅ¡ triba čovik jer im je neko zalipija otkaz iznenada i nemaju smjenu za čovika na brodu.