Chevron

ZaÅ¡to je onda toliki promet ljudi kad je takvo med i mliko? Za plaću se zna da je top topova Å¡to se tiče crude oil brodova ali ljudi i to ne samo Hrvati non stop dolaze i odlaze sa kompanije bez obzira na tu plaću i ostale beneficije.

Mora biti kvaka 22.

Ja sam nedavno aplicira za njih,preko NMM-a,ima sam preporuku jednog kapa koji je kod njih i rekli su mi da trenutno nema mista. Inace imam crude oil i LNG exp. tako da je trenutno jako tesko upasti... ali nista ne kosta poslati CV,nikad se nezna....

Moje je skromno miÅ¡ljenje da je bolje slati na http://www.mnrltd.com bez obzira ima li oglas sa posao a ako ima oglas onda joÅ¡ bolje jer koliko sam im ja upozna psihu nikad neće priznati da im bižu ljudi i da im fali ljudi ali imaju posredničke agencije koje novače ljude za popularni Chevron. Naročito makinisti jer njih uvik fali viÅ¡e.
Poljaci imaju neku svoju Å¡telu a mi Hrvati nemamo nikog pa ispadne tko se kako snađe. NaÅ¡u gospodu naročito VMT koji su već na Chevronu mislim da ni baÅ¡ pametno uzimati za preporuku ako se stvarno želiÅ¡ ukrcati na Chevron shipping jedino ako nije stvarno neki bliski rođak ili roditelj, ovo drugo nula bodova.

@zorge

Mene je ta agencija ukrcala na chevron i ponudili su mi dosta drugih dobrih kompanija....

Tada je chevron trazio ljude i makinu i palubu ali sada je malo drugacije....

Mada nista ne kosta slati aplikacije i biti uporan .

Poslano sa mog SM-G955F

A znam, mene su zvali ponovo ima 2 godine za Chevrona iz te agencije zato i govorim, ali sam im se zahvalija jer osobno jednostavno nisam spreman na povratak u zemlju sreće i blagostanja, dobro mi je i ovako. Ali tu je riječ o ljudima koji bi tili ići pa neka Å¡alju aplikacije a.

Isto mogu potvrdit za clye marine poljasku koja me dovela na NMM. Kad nmm poÅ¡aljeÅ¡ drito kažu puni smo javiÅ¡ se ovoj ženskoj poso dobijeÅ¡ doslovno odma posebno strojari. Ova agencija mi je također nudila par puta poslove i jedan od njih je bia isto chevron.

ZaÅ¡to je onda toliki promet ljudi kad je takvo med i mliko? Za plaću se zna da je top topova Å¡to se tiče crude oil brodova ali ljudi i to ne samo Hrvati non stop dolaze i odlaze sa kompanije bez obzira na tu plaću i ostale beneficije.

Mora biti kvaka 22.

Moje je skromno miÅ¡ljenje da je bolje slati na http://www.mnrltd.com bez obzira ima li oglas sa posao a ako ima oglas onda joÅ¡ bolje jer koliko sam im ja upozna psihu nikad neće priznati da im bižu ljudi i da im fali ljudi ali imaju posredničke agencije koje novače ljude za popularni Chevron. Naročito makinisti jer njih uvik fali viÅ¡e.
Poljaci imaju neku svoju Å¡telu a mi Hrvati nemamo nikog pa ispadne tko se kako snađe. NaÅ¡u gospodu naročito VMT koji su već na Chevronu mislim da ni baÅ¡ pametno uzimati za preporuku ako se stvarno želiÅ¡ ukrcati na Chevron shipping jedino ako nije stvarno neki bliski rođak ili roditelj, ovo drugo nula bodova.

Vidim ima ode svakakvih ljudi i cudi ka i uvik, a ona dobra nasa Hrvatska niko nije dobar ako meni nije dobro i dalje stoji. Ja sam dosa na firmu 2002 sam kao gasista bez ikoga i to nakon godina mucenja po najgorim firmama svita. Muca, radija i dosa tu di je jesam. Ja kad bi moga pomoga bi svakome ali realnost se zna, da nije takva. Uspija sam rodaka ukrcat i to nakon sta sam se dobro zakacija sa svevisnjima iz ureda premda sam jos onda bija prvi, a ne kapo. Ja koliko vidim puno je vise ljudi ostalo nego otislo, a vecina hrvata koji su dosli na Chevron su ostali i sad su kapetani i upravitelji. Oni sta su otisli vecina su fušeri kojima nigdi nije dobro...bilo je i da su neki dobili otkaz zasluzeno, a bilo je i obrnuto ali uglanom ljudi ostaju, a ne odlaze. Momentalno stanje je svugdi isto jer je kriza i jos traje tako da smo i mi pre skupi postali. Cili off shore je nesta, ti neki timunjeri sta zaraduju 100000 godisnje neka donesu platnu listu pa onda mozemo pricat. Dragi moji ljudi nigdi nije dobro, a ni lose takav nam je posal. Chevron nije ni najbolji ni najgori ali jos uvik brine koliko toliko od ljudima. Jeste vi svjesni da se danas nije tako lako ukrcati tj opet dolazi vrime da postaje sve teze jer smo skupi, a indijci su 3 puta jeftiniji. Zato cuvaj katrigu koja te rani i guraj dokle mozes. Chevron zaposljava uvik...dikod kazu da ima, a dikod da nema ali bolje da imaju tvoju CV nego ne jer se nikad nezna. To je sve sta vam mogu reci...ukrcati vas nemogu, preporuku isto tako nemogu dati jer jedino bi mi sina odma zaposlili, znaci ostaje samo da se sami u sebe uzdate i glavu gori, a price ce uvik tu biti i ovakve i onakve zavisno ko ih pise ili prica. Ala lip pozdrav i laka noc.

Poslano s SM-J710F putem Pomorac.net

Å to viÅ¡e napisati nakon ovog, sve je čovik reka samo neznam da li se opet zajebava kao ono za palubu ili misli ozbiljno

Vidim ima ode svakakvih ljudi i cudi ka i uvik, a ona dobra nasa Hrvatska niko nije dobar ako meni nije dobro i dalje stoji. Ja sam dosa na firmu 2002 sam kao gasista bez ikoga i to nakon godina mucenja po najgorim firmama svita. Muca, radija i dosa tu di je jesam. Ja kad bi moga pomoga bi svakome ali realnost se zna, da nije takva. Uspija sam rodaka ukrcat i to nakon sta sam se dobro zakacija sa svevisnjima iz ureda premda sam jos onda bija prvi, a ne kapo. Ja koliko vidim puno je vise ljudi ostalo nego otislo, a vecina hrvata koji su dosli na Chevron su ostali i sad su kapetani i upravitelji. Oni sta su otisli vecina su fušeri kojima nigdi nije dobro...bilo je i da su neki dobili otkaz zasluzeno, a bilo je i obrnuto ali uglanom ljudi ostaju, a ne odlaze. Momentalno stanje je svugdi isto jer je kriza i jos traje tako da smo i mi pre skupi postali. Cili off shore je nesta, ti neki timunjeri sta zaraduju 100000 godisnje neka donesu platnu listu pa onda mozemo pricat. Dragi moji ljudi nigdi nije dobro, a ni lose takav nam je posal. Chevron nije ni najbolji ni najgori ali jos uvik brine koliko toliko od ljudima. Jeste vi svjesni da se danas nije tako lako ukrcati tj opet dolazi vrime da postaje sve teze jer smo skupi, a indijci su 3 puta jeftiniji. Zato cuvaj katrigu koja te rani i guraj dokle mozes. Chevron zaposljava uvik...dikod kazu da ima, a dikod da nema ali bolje da imaju tvoju CV nego ne jer se nikad nezna. To je sve sta vam mogu reci...ukrcati vas nemogu, preporuku isto tako nemogu dati jer jedino bi mi sina odma zaposlili, znaci ostaje samo da se sami u sebe uzdate i glavu gori, a price ce uvik tu biti i ovakve i onakve zavisno ko ih pise ili prica. Ala lip pozdrav i laka noc.

Poslano s SM-J710F putem Pomorac.net

Svaka cast na ovom postu. CIsto odrisito i bez fige u djepu. Meni se svida ovakav posten/iskren nacin pisanja

Laku noc

Grubisic je ocito novi na forumu, zato nije shvatio na pravi nacin moj komentar "O Boze ne opet", plus nije vidio platne liste koje su se odje stavljale dok je u zamahu bila spika "moj piso je veci od tvoga" :)
Drago mi da imamo odje javno neke konkretnije info sa ove firme, to je za pohvalu.

a čovik je tamo di plovi ka kapo naučija da mu svi klimaju dok on zbori pa mu je čudno da ima ljudi koji drukčije misle i čak se to usude i napisati ili reći

Osim možda žene doma tad on muči. A ovo o preporukama sam se nasluÅ¡a o istom menađmentu samo drugom dijelu pa sam se u roku 24 sata zaposlia. BaÅ¡ je najviÅ¡e to smetalo drugim hrvatima koji su upravo digli bedem oko sebe na toj istoj firmi tokom godina i misle da su nedohvatljivi.
Imate ode ljudi adrese agencija koje smo i ja i Zorge stavili šibajte CVe ništa vas ne košta. Nikakve preporuke nikakvi kurci. Toga sam se nasluša za hrpu firmi pa bez greške dolazia do prilika.

a čovik je tamo di plovi ka kapo naučija da mu svi klimaju dok on zbori pa mu je čudno da ima ljudi koji drukčije misle i čak se to usude i napisati ili reći

Last edited:
Firma je top pogotovo za juniore jer malo gdje na svijetu se moze dobiti chevronova placa tj place koje su naprimjer za terca makine otprilike 5000$ samo na brodu i ako se ima toliko a na chevronu se dobije tih 5000 permanentno tako da za juniore nema bolje a za seniore bi se dalo naci boljih placa.

Poslano sa mog SM-G955F

Neka svatko ide di more i ako se to poklopi sa onim Å¡to želi i di se dobro osjeća onda super.
Ljudima koji žele doći na neku firmu triba pomoći ako se more bar sa provjerenom informacijom ako niÅ¡ta drugo

Kolega Grubisic dobro zbori, slazem se sa njegovim postom sta se tice zaposljavanja.
Svugdi ima losih i dobrih pomoraca i ljudi tako da ce uvik neki odlaziti a neki dolaziti.

Budite dobri strpljivi i sibajte mailove i CV-e dan i noc pa ce se nekome i posreciti.

Cudni smo mi ljudi i dobri smo mi pomorci a i BMW- Mercedes i ostala velika klasa auta su skupa ali su i dobra za razliku od indijske Tatre ca ne pa su tako i nasi pomorci adekvatno placeni za ono ca rade.

Sve je stvar poslodavca koliko zeli love staviti u dzep ako ima indijca ili hrvata pa se tako i postavljaju za posadu.

Samo neka imamo vise nasih ljudi na stranim kompanijama pa da imamo vise informacija i preporuka ako se traze pa ce biti lakse nasim mladim kolegama naci i dobiti posao na stranim firmama.

Eto ja od Chevrona isa malo daleko.

Sretno svima na Chevrona. Grubisicu pozdrav.

Da se razumimo tipovi ko Grubisic su novi ode i rekli su sta misle. MI smo ode svi slozni i ekipa smo jer evo skoro desetljece smo skupa i to je super. Ali vecina nas zna da je istina sta je srelec napisa i 1000 dolara je dosta ako ti je na firmi super i nemas feeling da si na prislinom radu. Takoder ima firmi di 3 makine ima i 8-9K permanet ali antezd to nezna pa misli da je 5K najvise sta ga ne cini glupim nego ga cini sritnim. Ja kad citam da neki nogometas ima 200-250K EURA tjedno ja pomislim iz koje pizde je taj ispao? Sta taj vridi ko cili pomorci hrvatske? Znaci uvik je bilo i bice razmirica ali post koji je Grubisic napisao je samo njegova strana kako gleda na Chevron pricu i to moramo postivat. Sad dali je covik lazljiv i nece pomogne nekome da se ukrca ili je stvarno onako kako je rekao to njemu ostavljam na dusi i nije me briga.
Kontam da kolege amnesty i zorge znaju vise jer su bili (jos jesu) na toj firmi ali ja osobno gledajuci sastrane sam napisao sta mislim.

Pozz

Back