Vidim ima ode svakakvih ljudi i cudi ka i uvik, a ona dobra nasa Hrvatska niko nije dobar ako meni nije dobro i dalje stoji. Ja sam dosa na firmu 2002 sam kao gasista bez ikoga i to nakon godina mucenja po najgorim firmama svita. Muca, radija i dosa tu di je jesam. Ja kad bi moga pomoga bi svakome ali realnost se zna, da nije takva. Uspija sam rodaka ukrcat i to nakon sta sam se dobro zakacija sa svevisnjima iz ureda premda sam jos onda bija prvi, a ne kapo. Ja koliko vidim puno je vise ljudi ostalo nego otislo, a vecina hrvata koji su dosli na Chevron su ostali i sad su kapetani i upravitelji. Oni sta su otisli vecina su fušeri kojima nigdi nije dobro...bilo je i da su neki dobili otkaz zasluzeno, a bilo je i obrnuto ali uglanom ljudi ostaju, a ne odlaze. Momentalno stanje je svugdi isto jer je kriza i jos traje tako da smo i mi pre skupi postali. Cili off shore je nesta, ti neki timunjeri sta zaraduju 100000 godisnje neka donesu platnu listu pa onda mozemo pricat. Dragi moji ljudi nigdi nije dobro, a ni lose takav nam je posal. Chevron nije ni najbolji ni najgori ali jos uvik brine koliko toliko od ljudima. Jeste vi svjesni da se danas nije tako lako ukrcati tj opet dolazi vrime da postaje sve teze jer smo skupi, a indijci su 3 puta jeftiniji. Zato cuvaj katrigu koja te rani i guraj dokle mozes. Chevron zaposljava uvik...dikod kazu da ima, a dikod da nema ali bolje da imaju tvoju CV nego ne jer se nikad nezna. To je sve sta vam mogu reci...ukrcati vas nemogu, preporuku isto tako nemogu dati jer jedino bi mi sina odma zaposlili, znaci ostaje samo da se sami u sebe uzdate i glavu gori, a price ce uvik tu biti i ovakve i onakve zavisno ko ih pise ili prica. Ala lip pozdrav i laka noc.
Poslano s SM-J710F putem Pomorac.net