Chevron

nije to povreda prva coveka

vec ako pusis plati duplu troduplu zdrastvenu zastitu,zasto bi nepusac plati za tebe?
zato sta je dokazno da ljudi koji duperaju cigarete u konacnici imaju xy problema ,velika vecina

to ja vec imam na frimi i onda ti reklo sam ti jer su povrijedzena prava imas godisnje dat vise nego ja za zdrastveno 1400usd plus cigareti
vec je receno da ce nam sljedece godine opet dignit iznos uplate za pusace jer je to tendenca osiguranja
Ako je pitanje osiguranja definitivno je opasniji rizik alkohol i da su ukinuli alkohol i cigare to bi onda bilo posteno.

Jer ja osobno ne pijem ali ako nema pusenja a ja popijem 4 pive to ce biti zajebano

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

antezd

ma koje 4pive s tim nikad nebi moga imat ugovor 6 tjedana 2002godine

poslje prve 4 pive sve se resetira i broji se od nule ,e tako si mora pit pive za imat 6 setemana na jdn,onda!!

jer inace bi te barba poza kod sebe a ti radis ko crv i kaze da imas social problem ,jer ne dolazis u bar i ne druzis se

tako sam pocea pit pive... a fala bogu singapur malazija 100 stupnjeva mos popit bacvu ,znojis se na mistu...

nego nie bas da su 4 pive opasnije od kutije ili po kutije cigra,kaze barba google drugovacije...

Nema..
Najdraze mi je na brodu kad je u ecr, ccr, conferenceu, mostu i recreation roomu do poda gusti dim od cigara..
Sve bi vas ja u onu 2x2 prostoriju za nepusace spakovao. Ili na odvikavanje.
Jos nikog nisam upozno da navega, pusi a da guli manje od 2 kutije dnevno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ali pustimo ludosti

kad ides vanka na seminar ili koji miting

kad je pauza vidis kako pusaci trcu vanka ,malo je anglosaksonaca i zapadne europe
mahom su to slavenka braca

ja ne fuman ali odem se javit ,onda se cutim ka cigan a i oni isto...

tako da je jedan menager se i ostavia duvana
reka je da od danas vise ne pusi,a ja ga pitam a taj duvan sta ti je u ruci?
kaze on ovu kutiju malbora ce mo popusit necemo je sad bacit a drugu ne kupujemo,tako je i bilo

nego slusaj da nisi pusia i te solde stavlja sa strane moga si u A6 stavit 6 cilindri a naslo bi se i za quattro pogonu pripomoc:)

nego slusaj da nisi pusia i te solde stavlja sa strane moga si u A6 stavit 6 cilindri a naslo bi se i za quattro pogonu pripomoc:)[/QUOTE]

Pusio ili ne pusio sljedeci krugovi nece biti ni A ni Q , samo S ili RS pa taman radi toga budem morao prestati pusiti

Brinu za nase zdravlje ;-)

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Ajde sto brane alkohol i drogu, razumijem mos opijen napravit neki incident, al na nikotinu nije dokazano nista, osim zdrastveni problemi nekih koji dime ko parne lokomotive. ja znam dosta ljudi sto puse par cigareta dnevno, tako sam i ja prije, max 10 na dan. mislim da to nije toliki problem za zdravlje, ustvari mogu postrozit lijecnicki za pusace. isto tako netko moze rec da je ne pusac, i ne dimit na brodu, a doma dimit 2 kutije na dan. naravno da je to povreda ljudskih prava, sta ce bit sljedece, zabranit svinjetinu i majonezu na brodu...

ma ko hebe vas pusace ,zabranit i basta

uvik ste s spanjuletom okolo onih sta ne puse,samo posten svit trujete

samo prave kompanije to sve zabranjuju a to znaci da navigate na pravoj firmi....

meni uvjek drago na pauzi ic do kornera za pusace, malo tamo cakulat, iako nepusim 10 godina, uvjek su mi ok tipovi ti pusaci, i uvjek se nesto sazna sto drugi ne znaju. ako zele bolje zdravlje posade, nek smanje broj radnih sati, povecaju broj posade, dignu panatiku itd...

a jeste se uvatili pusenja...meni na brodu nedaju u zatvorenim prostorima i to mi je ok...samo vani a zna biti dosta ladno u baltiku....meni je isto bolje vani i iako sam pusac smeta mi zadimljena prostorija....doma isto samo na teraci fumam....a cc2 pricas nebuloze...ja pusim pa mi tesko ode priko kutije....ko voli nek izvoli....kakve zabrane, ja mislim da imamo vise nego dovoljno limita s svih strana

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Vecina lightering mastera koji su pusaci takodjer idu dalje ...

Ovo je isto kao da srelecu zabranis da vozi bmw , umra bi treci dan

Vecina lightering mastera koji su pusaci takodjer idu dalje ...

Ovo je isto kao da srelecu zabranis da vozi bmw , umra bi treci dan

ma falia si ne vozimja auto samo ga praona opere isprid kuce i gledan ga iz kafica isprid portuna
nesmis nabivat kilometre pada vrijednost...

A sta kazu sluzbeno, koji im je razlog zabrane pusenja, inace za mene to povreda ljudskih prava.

Glupost kakva ljudska prava??
U mene su svi vise manje stali pusiti.Ista ti je stvar ko i u avionu.Crew i piloti ista politika il ce se bavit s tim poslom ili ce pusit.
Naravno da je to sve skupa jedna velika glupost...moje misljenje kao nepusaca.
Mogu zabraniti sto hoce.U mene su clienti pusili i opuske bacali po podu ne u pepeljaru.
Kapetan je zatvorija smoking areu i nitko nije smija pusiti 3-4 dana za kaznu.

Ala strke oko pusenja mi imamo jednu designated smoking area a bija san prisutan kad je i ona bila zatvorena za kaznu zbog ponasanja pojedinaca. Protiv sam alkohola na brodu a u mene toga ni nema a radi zapaljenog cigareta van smoking area se dobije otkaz. postuj pravila ili nadji drugi posa simple as that.

Glupost kakva ljudska prava??
U mene su svi vise manje stali pusiti.Ista ti je stvar ko i u avionu.Crew i piloti ista politika il ce se bavit s tim poslom ili ce pusit.
Naravno da je to sve skupa jedna velika glupost...moje misljenje kao nepusaca.
Mogu zabraniti sto hoce.U mene su clienti pusili i opuske bacali po podu ne u pepeljaru.
Kapetan je zatvorija smoking areu i nitko nije smija pusiti 3-4 dana za kaznu.

koji avionski let traje 3 mjeseca! nemozes usporedivat pilota i pomorca. pilot se strpi za vrijeme leta. nije problem smoking area na brodu, al nekom zabranit pusenje u vrijeme ugovora na brodu, znaci 3 mjeseca minimum na chevronu, to je glupost! i sve vodi tome da ti firma pocme kontrolirat navike, onda i zivot, sta ce sljedece zabranit? O tome ja pricam, i naravno da ce mnogi otic ca, jer im je vec pun kufer i drugih gluposti.

koji avionski let traje 3 mjeseca! nemozes usporedivat pilota i pomorca. pilot se strpi za vrijeme leta. nije problem smoking area na brodu, al nekom zabranit pusenje u vrijeme ugovora na brodu, znaci 3 mjeseca minimum na chevronu, to je glupost! i sve vodi tome da ti firma pocme kontrolirat navike, onda i zivot, sta ce sljedece zabranit? O tome ja pricam, i naravno da ce mnogi otic ca, jer im je vec pun kufer i drugih gluposti.
Vidicemo kad dodju novi , vrlo brzo ce propusiti

ajme sta su se ovi s chevrona uspizdili

a firma vam oce samo dobro to je dusevna firm akoje gleda dobro za svoje zaposlene zeli ima zdrav zivot
a vi drvlje i kamenje po njoj

sad drugu, morate se sad ostavit duvana pa zamislite koliko je to soldi vise u budgetu godisnje
firma vam je dala povisicu a vi toga ni svijesni niste...

a cudnog svita...:confused:

Ako je nekom bitnije cmariti nego radit na dobroj firmi onda nek cmari i navigaje na Jadroplova.
Davno su oni poceli upravljat zivotima indirektno.A to je da moras mislit glavom kad si na godisnjem sta ces radit.
Kod mene Poljak pao na skijanju i slomija kolino.Dali mu 12 tjedana bolovanja placenog i zuti karton.Sljedece sranje pedala i dolazi drugi.To je tako svidalo se nama ili ne.
Ja inace ne marim za time radim sta me volja kad sam doma ali kad pogledas bolje desi se pusing za tren.

Ako je nekom bitnije cmariti nego radit na dobroj firmi onda nek cmari i navigaje na Jadroplova.
Davno su oni poceli upravljat zivotima indirektno.A to je da moras mislit glavom kad si na godisnjem sta ces radit.
Kod mene Poljak pao na skijanju i slomija kolino.Dali mu 12 tjedana bolovanja placenog i zuti karton.Sljedece sranje pedala i dolazi drugi.To je tako svidalo se nama ili ne.
Ja inace ne marim za time radim sta me volja kad sam doma ali kad pogledas bolje desi se pusing za tren.

Na zalost ali tocno tako.

Moras mislit sta radis dok si doma ako mislis radit na odredjnim kompanijama.

Je to se slazem, treba se i doma pazit i drzat safety na nivou, to je drugi par rukava. ja pricam o ovim nekim glupim zabranama, tipa nemoj pusit, pit, masturbirat, jest svinjetinu itd. aj ti sad covjeku od 50 godina, koji pusi preko 30 godina, reci da mu nema vise pusenja za vrijeme coffe time!

Back