antezd
X
Brinu za nase zdravlje ;-)A sta kazu sluzbeno, koji im je razlog zabrane pusenja, inace za mene to povreda ljudskih prava.
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Brinu za nase zdravlje ;-)A sta kazu sluzbeno, koji im je razlog zabrane pusenja, inace za mene to povreda ljudskih prava.
Ako je pitanje osiguranja definitivno je opasniji rizik alkohol i da su ukinuli alkohol i cigare to bi onda bilo posteno.nije to povreda prva coveka
vec ako pusis plati duplu troduplu zdrastvenu zastitu,zasto bi nepusac plati za tebe?
zato sta je dokazno da ljudi koji duperaju cigarete u konacnici imaju xy problema ,velika vecina
to ja vec imam na frimi i onda ti reklo sam ti jer su povrijedzena prava imas godisnje dat vise nego ja za zdrastveno 1400usd plus cigareti
vec je receno da ce nam sljedece godine opet dignit iznos uplate za pusace jer je to tendenca osiguranja
Brinu za nase zdravlje ;-)
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Vecina lightering mastera koji su pusaci takodjer idu dalje ...
Ovo je isto kao da srelecu zabranis da vozi bmw , umra bi treci dan
A sta kazu sluzbeno, koji im je razlog zabrane pusenja, inace za mene to povreda ljudskih prava.
Glupost kakva ljudska prava??
U mene su svi vise manje stali pusiti.Ista ti je stvar ko i u avionu.Crew i piloti ista politika il ce se bavit s tim poslom ili ce pusit.
Naravno da je to sve skupa jedna velika glupost...moje misljenje kao nepusaca.
Mogu zabraniti sto hoce.U mene su clienti pusili i opuske bacali po podu ne u pepeljaru.
Kapetan je zatvorija smoking areu i nitko nije smija pusiti 3-4 dana za kaznu.
Vidicemo kad dodju novi , vrlo brzo ce propusitikoji avionski let traje 3 mjeseca! nemozes usporedivat pilota i pomorca. pilot se strpi za vrijeme leta. nije problem smoking area na brodu, al nekom zabranit pusenje u vrijeme ugovora na brodu, znaci 3 mjeseca minimum na chevronu, to je glupost! i sve vodi tome da ti firma pocme kontrolirat navike, onda i zivot, sta ce sljedece zabranit? O tome ja pricam, i naravno da ce mnogi otic ca, jer im je vec pun kufer i drugih gluposti.
koji avionski let traje 3 mjeseca! nemozes usporedivat pilota i pomorca. pilot se strpi za vrijeme leta. nije problem smoking area na brodu, al nekom zabranit pusenje u vrijeme ugovora na brodu, znaci 3 mjeseca minimum na chevronu, to je glupost! i sve vodi tome da ti firma pocme kontrolirat navike, onda i zivot, sta ce sljedece zabranit? O tome ja pricam, i naravno da ce mnogi otic ca, jer im je vec pun kufer i drugih gluposti.
Ako je nekom bitnije cmariti nego radit na dobroj firmi onda nek cmari i navigaje na Jadroplova.
Davno su oni poceli upravljat zivotima indirektno.A to je da moras mislit glavom kad si na godisnjem sta ces radit.
Kod mene Poljak pao na skijanju i slomija kolino.Dali mu 12 tjedana bolovanja placenog i zuti karton.Sljedece sranje pedala i dolazi drugi.To je tako svidalo se nama ili ne.
Ja inace ne marim za time radim sta me volja kad sam doma ali kad pogledas bolje desi se pusing za tren.